לימודי אייפק

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

18/12/2010 | 14:06 | מאת: שיר

שלום, אני בת 25, בעלת תואר ראשון אך לא במקצוע רלוונטי לשיטה. לאחר שהתנסתי בשיטה בעצמי ובכלל מזה זמן רב מעוניינת ללמוד רפואה אלטרנטיבית החלטתי ללמוד אייפק. השאלה היא מה ההבדל בין הקורס אצל עדי שאנן לבין הקורס אצל ד"ר קניג (שהוא ארוך הרבה יותר). ראיתי שבסמינר הקיבוצים יש לעשות השלמות על מנת לקבל תעודה, האם גם אצל עדי שאנן צריך? ושלאלה אחרונה- מתי נפתחים הקורסים הקרובים? תודה רבה מראש!

18/12/2010 | 16:35 | מאת: ליאור טל

שיר שלום, ראשית, אני מברך אותך על התעניינותך בלימוד השיטה המרתקת הזו - שיטת IPEC. באתר www.ipec.co.il במדור לימודים, תוכלי למצוא את תוכניות הלימודים העדכניות של שני מסלולי הלימוד שתיארת. אני ממליץ לך ליצור קשר ישיר עם אנשי הקשר הרשומים שם ולשאול אותם את כל השאלות הרלוונטיות עבורך. מאחל לך הצלחה רבה! ליאור טל

06/06/2011 | 15:03 | מאת: עדי שאנן

שלום שיר, לימודי אייפק יתקימו בשנת הלימודים הבאה במכללת מהות בתל אביב. במסגרת זו תוצע תכנית לימודים כוללת, שתציע לתלמידים את כל הדרוש כדי להפוך למטפלים מעולים. למי שאיננו מטפל בכלל יוצעו קורסי השלמה ברפואה מערבית, סינית ופסיכותרפיה. את רוב רובו של קורס הכשרת המטפלים אני מלמד בעצמי. פרטים נוספים יופיעו בקרוב באתר מכללת מהות ובאתר אייפק - www.ipecisrael.org בהצלחה בדרכך! עדי

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק