טיפול בשיטת אייפק.

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

20/10/2010 | 10:18 | מאת: דליה

רציתי לשאול האם טיפול באייפק יכול לעזור במקרה של אלרגיות וסינוסיטיס כרוני? כמה טיפולים פחות או יותר צריך? ואיך מתבצע הטיפול? האם בשכיבה על הבטן כמו מס'ג? כי יש לי בעיה אני לא אוהבת מסאגים ואפילו חרדה לשכב על הבטן עם הראש בחור של המס'ג. אם תוכל להסביר לי בדיוק איך זה מתבצע והאם הטיפול ארוך??. תודה דליה

20/10/2010 | 12:04 | מאת: ליאור טל

דליה שלום, אני שמח להפיג חלק מחששותיך. הטיפול מתבצע עם בגדים מלאים ויכול להתבצע כולו בישיבה. אנחנו מטפלים בעזרת אייפק באלרגיות וסינוסיטיס ומנסיוני ומניסיון אחרים, השיטה יעילה מאוד לטיפול בבעיות אלו. כלי האיבחון המרכזי הוא מבחן השרירים וטכניקות הטיפול הם אנרגטיות, עדינות ואינן פולשניות או כואבות

20/10/2010 | 12:11 | מאת: ליאור טל

אורך הטיפול משתנה ממטופל למטופל בהתאם למשתנים שונים ובניהם: משך הבעיה, חריפותה, גיל המטופל ועוד. עם זאת טיפול אייפק ממוצע אינו נחשב ארוך טווח. מאחל לך בריאות שלמה, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק