בחירת מטפל

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

23/08/2010 | 16:37 | מאת: מירי

הי ליאור. בעבר טופלתי בשיטת אייפק והיא התאימה לי מאוד. אני מאוד מעריכה את היתרונות והסגולות שלה על פני אחרות. בעקבות שינויים ומצבים בחיי החלטתי שיש לי צורך בטיפול שוב.אותה המטפלת שעשתה איתי עבודה גרה בקצה השני של הארץ כך שזה קצת בעייתי מבחינתי. השאלה כיצד אני מוצאת מטפל??כזה שיתאים לי ...חשוב לי מאוד לעבוד עם מישהו שמתאים עבורי. ברור שאין ערובה למטפל שמתאים למטופל ובכול זאת... תודה

28/08/2010 | 10:32 | מאת: ליאור טל

מירי שלום, אני מסכים איתך שאכן יש עניין בהתאמה ובאמון שנוצר במהלך המפגש הטיפולי. באתרים השונים של אייפק יש רשימות מטפלים עם רזומה אישי ותמונה - זה עוזר קצת לעשות מיקוד ואפשר לשוחח בטלפון או ללכת לפגישה ראשונה ללא התחייבות. בנוסף, הייתי ממליץ לך לפנות למטפלת אצלה טופלת בעבר ולבקש ממנה המלצה על עמית/ה באיזור מגורייך מתוך ההיכרות שלה איתך ואיתם. מאחל לך שנה טובה ובהצלחה, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק