רגישות לחלב

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

12/07/2010 | 18:12 | מאת: תהילה

הבת שלי בת 10 ורגישה לחלב מאז שנולדה. האם ניתן לטפל ברגישות הזו בשיטה שלכם?

תהילה שלום, יש להבחין בין אלרגיה למזון שקשורה בתגובה חיסונית של הגוף, לבין אי סבילות למזון שיכולה לדוגמא לנבוע מחסר באנזים מסויים שאמור לעזור בפירוק אותו מזון. בהנחה שאצל ביתך, אכן מדובר ברגישות לחלב, יש לנו בשיטת אייפק, נסיון טוב בטיפול בכך. בעזרת מבחן שרירים ניתן לאבחן את הגורמים לכך בקלות ובמהירות כמו גם רגישויות/אלרגיות נוספות אחרות, ככל שקיימות ולטפל בכך,בהתאם. מכיוון שלדברייך מדובר ברגישות מולדת ולא ציינת מה הם דרכי ההתבטאות של רגישות זו, אנו ממליצים כי בכל מקרה בתך תהיה במעקב רפואי. באם ברצונך לקבל פרטים נוספים לגבי שיטת הטיפול ו/או על מטפלים באיזור מגורייך תוכלי להיכנס לאתרים הבאים : www.ipec.co.il www.bewell-clinic.co.il איחולי בריאות שלמה אבישי מגל – מטפל אייפק מומחה 050-5768128

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק