שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

14/03/2010 | 09:26 | מאת: מיקה

אני סובלת כבר 3 חודשים משריפות וצריבות בנרתיק אחרי נתילת אנטיביאוטקה ממושכת , שללתי את התחום הגינקולוגי אין לי שום זיהום ו אני סובלת מאוד. חוץ מזה אני נותלת זמן ממושך תרופה בשם אלפרליד נגד לחץ וחרדה והיא כבר לא משפיע עלי , אני בחרדה כל הזמן וזה כניראה משפיע על שריפות בנרתיק . היתי מאושפזת בגלל צריבות חזקות והרופאים לא רואים כלום , הם החליטו שזה כאב עצבי ו נתנו לי כדור אלטרולט שלא עזר בכלל ועשה לי צצש רע אז הפסקתי. השאלה שלי עם שיטת IPEC יכולה לאבחן ולטפל לי בבעיה ? תודה מראש

14/03/2010 | 19:31 | מאת: ליאור טל

מיקה שלום, אייפק היא שיטה הוליסטית אינטגרטיבית העוסקת בשיווי המשקל של מערכת הגוף-נפש וביציאתה מאיזון שמתבטאת בסימפטומים שונים, ולפיכך ניתן לטפל בעזרתה בבעיות פיזיות שמקורן בחלקים הרגשיים ולהיפך (פסיכוסומאטיה). ניתן לברר באמצעות מבחן השרירים את הסיבות לתחושת הצריבה בנרתיק ואת ההקשרים הרגשיים לכך במידה ויש. את מוזמנת ליצור קשר ולהיועץ עם מטפל/ת באיזור מגורייך לפי רשימת המטפלים באתר www.ipec.co.il או באתרים אחרים. מאחל לך הקלה מהירה ובריאות שלמה, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק