טיפול אייפק

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

01/03/2010 | 23:18 | מאת: גורי

שלום, אני נמצא בטיפול אייפק למעלה משנה. המטפל איננו יודע מתי הטיפול יסתיים. האם זה סביר שאדם ללא בעיה רפואית אקוטית נמצא זמן רב כל כך בטיפול? תודה

02/03/2010 | 10:34 | מאת: ליאור טל

גורי שלום, טיפול אייפק נחשב בד"כ לטיפול קצר טווח עם זאת ישנם גם טיפולים ארוכים שאורכים למעלה משנה. מאד חשוב לדעת מה הוגדר כמטרה הטיפולית, מהי חומרת הבעיה, קצב התקדמות, גיל המטופל ועוד. את חלקם בודקים בתשאול וחלק אחר נבדק במבחן שרירים. לא ברור לי משאלתך אם יש שיפור בתלונתך במהלך תהליך הטיפול, אך יתכן וכדאי לרענן את "החוזה הטיפולי" - המגדיר את הקשר, שיתוף הפעולה ותאום הציפיות בין המטפל למטופל ואני מעודד אותך להעלות זאת בפניו.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק