מחלת הנוך-שונליין

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

14/02/2010 | 17:13 | מאת: שגית

ביתי סובלת מזה כמה ימים מכאבי בטן, והקאות שבאות והולכות. בנוסף אובחנה עם דלקת גרון סטרפטוקוקוית. החלה פריחה על הגפיים התחתונות שהתפתחה כלפי מעלה והתפשטה לכתמים אדומים על הרגליים. במיון אובחנה כחולה במחלת הנוך-שונליין. אין לכך תרופה. צריך לעשות מעקב אם אין פגיעה במערכת הכליות והעיכול. האם ידוע לכם על המחלה ואפשרויות הטיפול בה או בגורם לה?

16/02/2010 | 20:22 | מאת: ליאור טל

שלום שגית, עקב שכיחותה הנמוכה של המחלה ושל הפונים בעקבותיה לטיפול אייפק, יצא לי לטפל רק פעם אחת במקרה דומה. במקרה זה הילד הגיב לטיפול מהר והטיפול היה מוצלח. בריאות שלמה לבתך, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק