טיפול לדרבן

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

29/01/2010 | 18:33 | מאת: צביה

שלום אני סובלת מזה כשנתיים מדורבן בשני העקבים טופלתי ברפלקסולוגיה ובדיקור אך ללא שינוי אשמח לדעת האם ניתן לטפל דרך הרפואה המשלימה תודה צביה

29/01/2010 | 19:22 | מאת: ליאור טל

צביה שלום, לי אישית אין נסיון קליני בטיפול אייפק בדורבן. דיקור ורפלקסולוגיה הם אכן שיטות ברפואה המשלימה שיכולות לעזור בבעיה זו, אבל אני מבין שבמקרה שלך הם לא הועילו. כיוון שישנם מרפאות המתמחות בטיפול בדורבן נסי אולי לחפשם בגוגל ולבדוק אתם על נסיונם והצלחתם בטיפול בבעיה. בריאות שלמה, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק