לימודי אייפק

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

12/01/2010 | 20:28 | מאת: רוני

קראתי שבסמינר הקיבוצים לימודי אייפק נמשיכם כ400 שעות ואילו אצלך זה כ120 שעות האם התעודה היא אותה תעודה, והכן אתה מלמד ומתי נפתח קורס. או שיש עוד מקומות שמלמדים את השיטה. והאם יש הבדל בין שיטתך לבין שיטת ד"ר קניג. אשמח לשמוע כי אני מאד מעוניין ללמוד גר באזור חדרה.

26/04/2010 | 03:53 | מאת: עדי שאנן

שלום רוני וסליחה על העיכוב בתשובה. הלימודים בסמינר הקיבוצים כוללים לימודים בתחומים אחרים, המשיקים לאייפק ואם אתה בראשית דרכך כמטפל, תצטרך ללמוד דברים נוספים גם אם תבחר ללמוד אצלי. היקף שעות לימוד השיטה אצלי ואצל שרית מזוז דומה ושתי התעודות מוכרות על יד עמותת מטפלי אייפק בישראל - האיגוד המקצועי של המטפלים. אם תרצה ללמוד אצלי, אני מקווה שיהיה קורס בפרדס חנה בשנת הלימודים הבאה. כתוב לי מייל או דבר איתי. נראה מה הרקע שלך ומה אתה צריך להשלים. אוכל גם להמליץ בפניך היכן ללמוד את הנושאים החיצוניים, בהתאם לאזור מגורינו. את הלימודים הנוספים אפשר לעשות לפני, תוך כדי וגם אחרי לימודי השיטה, אך תעודה מקבלים בהשלמת כל הנדרש. בהצלחה רבה לך! עדי שאנן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק