אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

02/12/2009 | 11:06 | מאת: נעמי

שלום רב, מבקשת לדעת האם טיפול במשחה המורכבת מצמח הפוליגונום יעילה בטיפול באטופיק דרמטיטיס.מדובר בילדה בת שנתיים וחצי הסובלת מאוד מזה כשנה, ניסינו מספר משחות אבל ללא הועיל. הטיפול עוזר באופן זמני בלבד. מה לגבי טיפול הומופאתי? האם יש קשר לאלרגייה למזונות מסויימים אשר ויתכן כי הם מחמירים את המצב? מודה לכם מראש נעמי

08/12/2009 | 20:37 | מאת: ליאור טל

נעמי שלום, הבעיתיות בנושא טיפול משחתי באטופיק דרמטיטיס הוא בעובדה שמשחות מסויימות המיועדות לטיפול באטופיק דרמטיטיס מקלות במקרה אחד ולא עוזרות לאחר ולכן קשה פעמים רבות להעריך את יעילותן מראש. אטופיק דרמטיטיס, מעבר למועדות גנטית/מבנית יכולה להיות קשורה גם בגורמי אקלים, מזון, חומרים שבאים במגע עם הגוף, גורמים רגשיים ועוד. בשיטת אייפק אנו מבררים בעזרת מבחן השרירים את הגורמים לבעיה, היכולים להיות שונים ממטופל למטופל ומציעים טיפול מתאים בהתאם לממצאים. בריאות שלמה לבתך וחג שמח! ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק