טיפול בפוביה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

13/11/2009 | 20:50 | מאת: רעות

שלום, אני סובלת מקלאסטופוביה, פחד ממקומות סגורים בעיקר משימוש במעליות. אני בת 30 והמליצו לי על טיפול בIPEC רציתי לדעת האם טיפול כזה באמת יכול לעזור להיפטר מפוביה? גם אם היא חריפה מאוד? כמה טיפולים בממוצע אמורים לעזור למקרה כזה? תודה.

20/11/2009 | 17:42 | מאת: ליאור טל

שלום רעות, בשיטת אייפק ניתן לטפל בחרדות ובפוביות מסוגים שונים ובכללן בקלאוסטרופוביה. בעזרת מבחן השרירים יהיה ניתן לברר את הגורמים הראשוניים (טראומתיים, אישיותיים, סביבתיים, אנרגטיים וכו')להתפתחות הפוביה, והטיפול יהיה בהתאם לממצאים. לאחר הראיון הטיפולי והאבחון יהיה ניתן להתרשם לגבי אורך הטיפול ומורכבתו. אני ממליץ לך לפנות למטפלי אייפק בעלי רקע ונסיון בטיפולים רגשיים אותו תוכלי לברר בשיחת הטלפון. הקלה מהירה ושבת שלום, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק