המשך טיפול

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

13/09/2009 | 09:22 | מאת: רינת

שלום עדי, אני טיפול באייפק בעינין פוריות, רציתי לברר אם כאשר אני אכנס להריון אני אצטרך להמשיך ולסיים את כל סידרת הטיפולים או שכאשר הגעתי ליעד אפשר להפסיק?

16/09/2009 | 11:41 | מאת: עדי שאנן

שלום רינת, סוגיית הפסקת הטיפול נתונה לשיקול דעתך, רצוי בהתייעצות עם המטפל/ת שלך.מובן שכל עוד ישנם גורמים משבשים ותסמינים כלשהם ובהנחה שאת מגיבה טוב לטיפול כדאי להמשיך, שהרי החיים לא מסתיימים עם ההריון ואחרי הלידה תהיי פחות פנויה להמשיך. בנוסף, המשך הטיפול יכול להועיל גם לך וגם לעובר. את יכולה לבחור להמשיך, להפסיק זמנית או בכלל, לפי הבנתך. בהצלחה ושנה נהדרת לכולנו, עדי שאנן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק