טיפול באייפק

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

10/08/2009 | 11:35 | מאת: יהלי

שלום, אני עכשיו בטיפול באייפק, רציתי לקבל הסבר, הבנתי שזה טיפול בלא מודע במוח, שהמוח זוכר הכל, ולפי השרירים אפשר לזהות דברים שקרו בעבר ומשפיעים על ההווה, שאלתי היא המטפלת שלי שואלת שאלות ויש מקרים שאני אפילו לא שומעת את השאלות אז איך השרירים עונים? המוח צריך לשמוע כדי לענות, לא?

16/08/2009 | 03:38 | מאת: עדי שאנן

שלום יהלי, סליחה על העיכוב בתשובה. הייתי בחופש. הבנת נכון, פחות או יותר. לשאלתך, אנו עוסקים בתדרים. לכל דבר בעולם יש תדר, או שדה מגנטי/אנרגטי ייחודי משלו, וזה נכון לגבי חי, צומח ודומם וגם לגבי דברים כמו מחשבה, כוונה או אותיות ומילים כתובות. על כך, בין השאר, נסמכת השיטה. מבחן השרירים הוא גישה, דרך להתחבר את החלקים הלא מודעים של המוח, שם קיים מידע רב על מצב הגוף והנפש, שכן חלקים אלה "מנהלים" את מרבית פעילותו של האדם, כולל, כמובן נשימה, עיכול, חילוף חומרים, אלרגיות, תפקודים נפשיים, אנרגטיים ועוד. כאשר המטפלת שלך שואלת שאלה, היא מפריחה לחלל תדר מסוים, אותו קולט המוח הלא מודע שלך, שיודע את התשובה ומגיב בהתאם, ע"י תדר של חזק/כן או חלש/לא. אם היא שואלת בקול רם, מצטרף גם חלקו המודע של המוח שלך לשומעים. כשהיא שואלת בשקט, "שומע" רק החלק הלא מודע. ישנם שיקולים רבים בהחלטה האם לשאול, ברגע נתון, בקול רם או בשקט והדבר נתון לשיקול הדעת של המטפל (שיכול אפילו לשאול האם עדיף כך או כך). אני מאחל לך ולכולנו שבוע נפלא והרבה בריאות, צחוק ואהבה. עדי שאנן

18/08/2009 | 13:35 | מאת: יהלי

תודה על תשובתך, תבורך...

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק