עלות הטיפול

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

29/07/2009 | 10:59 | מאת: הודיה

שלום, ברצוני לברר כמה בערך עולה כל טיפול? הבנתי שלכל אחד יהיה מספר טיפולים שונה, אבל בכל זאת אשמח לדעת לקראת מה אני הולכת, אם אני חושבת על הכיון לנסות להתחיל טיפול כזה, האם אצל כל המטפלים יהיה אותו מחיר לטיפול, או שכל אחד יש לו מחיר שונה,

29/07/2009 | 22:18 | מאת: ליאור טל

שלום הודיה, כיוון שמדובר בפרקטיקה פרטית, המחיר משתנה ממטפל למטפל וקשור בד"כ למיקום גיאוגרפי (מרכז/פריפריה) ולבכירות והותק של המטפל. בממוצע המחיר ינוע בד"כ בין 150-250 ש"ח בתלות בגורמים הנ"ל. ישנם מטפלים שגובים עבור הפגישה הראשונה שבד"כ ארוכה יותר, מחיר גבוה יותר. את מוזמנת לברר את העלות עם מטפלים באיזור מגורייך כמו גם פרטים רלבנטיים אחרים. בהצלחה, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק