טיפול לפעוט ולאמא

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

25/06/2009 | 21:22 | מאת: עינת

שלום , אני אם לתינוקת בת שנה וחודש ופעוט בן שנתיים ו-4 חודשים. עברתי השבוע טיפול אייפק והרגשתי שהוא היה מאוד מוצלח. 1- הלכתי לטיפול בשל לחץ וחרדה. אחרי הטיפול (ועד עכשיו) הרגשתי טוב יותר , האם הגיוני שטיפול אחד מספיק לי? המטפלת לא דיברה על טיפולים נוספים בשבילי. 2- הגדול עובר תקופה קצת קשה יחסית ויש לו התקפי קנאה וחששות שיקחו לו דברים שלו. חשבתי שזה בגלל הגן שלו אך המטפלת אמרה שזה בגלל הבית וזה נובע מכך שכשהיה קטן עזבתי אותו לכמה ימים (הקטנה היתה מאושפזת). לדעתה , טיפול אייפק יכול לפתור את זה. האם כך הדבר?

27/06/2009 | 15:26 | מאת: הלית

הי עינת 1. לגבי הטיפול שעשית. לפעמים מספיק טיפול אחד בשביל לשחרר דברים. בכל אופן, את תדעי אם תצטרכי להמשיך או לא. 2. לגבי הבן שלך. ניתן לטפל גם בו באייפק ולפתור את הגורמים למצב הרגשי בו הוא נתון. המון אהבה הלית וייל www.halit.co.il

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק