אטופיק-דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

12/03/2009 | 17:59 | מאת: מיכל

ציתי לדעת אם אפשר לטפל באטופיק דרמטיטיס בשיטת האי-פק ואם כן האם אפשר בו זמנית להמשיל בטיפול הומופאתי

12/03/2009 | 18:30 | מאת: ליאור טל

שלום מיכל, ניתן לטפל באטופיק דרמטיטיס בשיטת אייפק. הגורמים לבעיה מגוונים ויכולים להיות קשורים בתורשה, תזונה, אלרגיות, גורמים רגשיים ועוד. ולכן אופי הטיפול ומשכו משתנה ממטופל למטופל. שיטת אייפק כגישה אינטגרטיבית משתלבת עם שיטות טיפול אחרות. הבעיה יכולה להיות מכיוון ההומיאופטיה שבד"כ לא מעודדת התערבויות נוספות מקבילות. בברכה, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק