תודה לך עדי, ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

01/02/2009 | 15:46 | מאת: מיכל

אני אלרגית לקרדית האבק ולפריחת עץ הזית והאלון. הבנתי שאייפק לא עוזר לכולם. במידה ואראה שאין שיפור במצב, אחרי כמה טיפולים אני אמורה להבין שאני לא צריכה להמשיך ולהוציא כסף על הטיפול ובעצם להפסיק? ושאלה נוספת, אצלי האלרגיה לאבק היא מאוד חמורה. דרגה פלוס 4 לפי הטסטים לאלרגיה. האם זה אומר שיהיה יותר קשה לרפא את זה באייפק? תודה רבה

04/02/2009 | 20:17 | מאת: עדי שאנן

שלום שוב, אם את אלרגית רק למה שציינת, תדעי אחרי טיפולים ספורים אם את מגיבה לטיפול או לא. אם יש רגישויות נוספות, יתכן שלפני שנגיע לגומים אלה נצטרך לטפל בדברים נוספים, ואז יקח יותר זמן לברר. עם זאת, כשמונים אחוזים מהאנשים מגיבים טוב לטיפול, כך שהסיכויים טובים. לגבי חומרת האלרגיה, זו לא אינדיקציה ממשית מבחינתנו. לפעמים אלרגיה חמורה עוברת בקלות ודווקא אלרגיה קלה יחסית דורשת יותר עבודה. בהצלחה, עדי שאנן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק