דיקור סיני ואייפק

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

03/01/2009 | 18:53 | מאת: רעות

שלום, רציתי בבקשה לברר: האם ניתן לשלב טיפול בדיקור סיני תוך כדי אייפק? ז"א, במידה ואגיע למטפל במטפל בשתי השיטות ואשלם לו יותר כמובן. האם ניתן להיות עם מחטים בגוף בזמן טיפול אייפק? ושאלה נוספת, האם שיטת אייפק יכולה לעזור לשלפוחית שתן רגיזה? תודה מראש

04/01/2009 | 20:52 | מאת: ליאור טל

שלום רעות, עקרונית כן, שיטת אייפק היא שיטת טיפול אינטגרטיבית ולכן משתלבת בד"כ ביעילות עם גישות וטכניקות אחרות ובמיוחד רפואה סינית שמהווה אחד מעמודי התווך של השיטה. עם זאת כל מקרה לגופו והמטפל יצטרך לבדוק אם השילוב נכון בתהליך כולו ובכל פגישה בפרט. שיטת אייפק יכולה לעזור בטיפול בשלפוחית שתן רגיזה. מובן שיש לאתר ראשית את הגורמים לבעיה ובהתאם להציע את הטיפול המתאים. בריאות שלמה, ליאור טל מורה ומטפל אייפק בכיר.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק