אלרגיה לאבק

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

06/12/2008 | 09:02 | מאת: מיכל

שלום, אני אלרגית לאבק והבנתי שניתן לטפל באייפק באלרגיה. קראתי שלרוב בטיפול אחד מספיקים לנטרל אלרגן אחד. האם זה אומר שבמצבי אני יכולה לדעת בוודאות שיקח לי כטיפול אחד להפטר מהאלרגיה? או שאם אין שיפור ממשיכים כל שבוע לעשות שוב את אותו הטיפול? תודה מראש

06/12/2008 | 23:32 | מאת: עדי שאנן

שלום מיכל, ברור שאת אלרגית לאבק, אבל לא ידוע למה עוד את רגישה, ולרוב האנשים יש רגישויות נוספות. את זה צריך לברר באבחון אייפק, שייתן יותר מידע וצפי טיפולים משוער. בשיטת אייפק ניתן לבטל בכל טיפול אלרגיה/רגישות לקבוצת גורמים אחת או יותר. זה משתנה מטיפול לטיפול. בוודאות לא ניתן לדעת שום דבר עתידי עד שהוא קורה בפועל. אם אין רגישויות נוספות (מצב נדיר) אז סביר להניח שמדובר בטיפולים ספורים (1-5). לפעמים צריך לחזור על טיפול, לפעמים יש שילובים או תקלות שמאריכות את משך הטיפול. אי אפשר לדעת מראש, אבל כדאי לבוא בהתכוונות חיובית ולקוות לתהליך טיפולי מוצלח וקצר. בהצלחה ושבוע טוב, עדי שאנן www.ipechealth.com

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק