רעננה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

14/10/2008 | 22:25 | מאת: הרצל

אני סובל מפריצת דיסק צווארי גדול היתי אצל כמה רופאים אמרו לי שאני צריך ניתוח אם לא אני עלול להיות משותק .אבל אני לא סובל מכאבים. חוץ משלפעמים יש לי נימול ביד . ואני לא יודע מה לעשות תודה אם תוכל לעזור תודה הרצל

21/10/2008 | 01:33 | מאת: ליאור טל

הרצל שלום, הפורום המתאים לשאלתך הוא פורום בנושא אורטופדיה. במידה ותרצה להעזר גם ברפואה המשלימה, בתלות בחומרת הבעיה שלך, הכיוון יכול להיות רפואה סינית (דיקור), כירופרקטיקה, אוסטיאופתיה. חשוב שהמטפל יהיה בקיא ומנוסה בתחום. בריאות שלמה וחג שמח! ליאור טל.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק