אורי בון 27/2 אריאל

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

15/07/2008 | 23:13 | מאת: גולן פרי

שלום רב, אני סובל מדרמטיטיס. אני בן 27. תקופה אחרונה סבלתי מסבוראה בקרקפת במשך שנה וחצי. לפי דעתה של רופאת משפחה הסבוראה התפשטה לי לפנים, תופעות כגון אדום באף וסביבו ובמצח, העור מתקלף ויש מוגלות קטנות. אני מרגיש בזמן חשיפה לשמש או שתיית אלכוהול שהמצב מחמיר. קיבלתי קרם הידורואגיסטן מרופאת המשפחה, אך זה רק מרגיע ולא מרפא. אשמח לקבל המלצתך בנידון. תודה

17/07/2008 | 01:23 | מאת: עדי שאנן

שלום גולן, אטופיק דרמטיטיס היא מבעיות העור הנפוצות בטיפול במרפאותנו. בשיטת אייפק, בעזרת מבחן השרירים, ניתן לברר את הגורמים השורשיים לבעיה שיכולים להיות אלרגיות ורגישויות למזון, לחומרים שונים, למזג אוויר וכו' וכן לערב גורמים רגשיים שונים. לאחר זיעוי הגורמים האלרגניים ו/או הרגשיים לבעיה, ניתן, ברוב המקרים, להתחיל בסדרת טיפולים לביטול האלרגיות והרגישויות הקיימות ולנטרול הגורמים הרגשיים הזה אחר זה, עד להחלמה מלאה, ב"ה. בהתאם לממצאים בפגישת האבחון יוצע התהליך הטיפולי המתאים ביותר. פרטים נוספים וכן רשימות מטפלים, תוכלי למצוא באתרים www.ipechealth.com www.ipec.co.il . בריאות שלמה, קיץ קריר ונעים עדי שאנן, מטפל ומורה בכיר בשיטת אייפק

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק