אלרגיות קשות לסיד, פריחה, אבק שרב וכד'

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

21/04/2008 | 21:49 | מאת: מרב

בעלי סובל מאלרגיות בצורה קשה ביותר, בעיקר בעונת הפריחה והלבלוב אז יש כמה חודשים של התעטשויות בלתי פוסקות, דלקות אוזניים, חוסר שקט נוראי, עיניים דומעות ועוד, הוא ניסה כבר דיקור ועכשיו בטיפול הומאופתי אבל זה לא ממש עוזר האם שיטת ה-IPEC יכולה לעזור לו? אם כן למי מומלץ להגיע בצפון הארץ?

21/04/2008 | 23:45 | מאת: ליאור טל

שלום מירב, בשיטת אייפק נסיון רב ואחוזי הצלחה גבוהים בטיפול באלרגיות ורגישויות לסוגיהן. האבחון בעזרת מבחן השרירים מכוון הן לאיתור מדוייק של האלרגנים והן לבחינת הגורמים הפיזיים / רגשיים להיווצרות רגישות היתר. לאחר האבחון תוצע דרך הטיפול המתאימה ביותר. באתר www.ipec.co.il תוכלו למצוא רשימת מטפלים לפי איזורי מגורים כמו גם הסברים מפורטים אודות השיטה. מאחל לכם חג שמח! ליאור טל.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק