לבתי בת השנתיים התחילה פתאום תגובה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

14/09/2005 | 11:00 | מאת: גביש

מאוד לא טובה לחלב, אחרי שהפסיקה לשתות תחליף חלב, האם זו אלרגיה? האם ניתן לטפל בה בשיטת אייפק? יצויין כי גם אני סובלת מאוד לאחר שתיית/אכילת דברי חלב, אולם אצלה מעולם לא נרשמה בעיה, עד היום..

15/09/2005 | 22:55 | מאת: ליאור טל

שלום רב, יש צורך באבחון ותשאול בעזרת מבחן השרירים, כדי לקבוע אם מדובר באלרגיה (בד"כ למרכיב החלבוני) או באי סבילות ללקטוז (מחסור באינזים לקטאז המפרק את סוכר החלב) אצל בתך. אנא ראי את התשובה בתחתית העמוד, בנוגע לרגישות לחלב ולאפשרויות הטיפול בשיטת אייפק. בריאות, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק