ברומטר התנהגותי

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

27/11/2007 | 20:58 | מאת: ליטל

שלום, איפה אני יכולה למצוא את הטבלה של הברומטר ההתנהגותי? תודה רבה..

27/11/2007 | 21:40 | מאת: ליאור טל

שלום ליטל, הברומטר ההתנהגותי הוא כלי טיפולי בשיטת 'מח אחד' ואיננו שייך לכלי האבחון והטיפול המקוריים של שיטת IPEC. נסי לחפש באתרים הקשורים לקינסיולוגיה ומח אחד. בהצלחה! ליאור טל

01/12/2007 | 10:46 | מאת: ליטל

חיפשתי ולא הצלחתי למצוא. אתה יכול אולי לבדוק אם תוכל למצוא עבורי? תודה רבה...

05/12/2007 | 02:01 | מאת: עדי שאנן

ליטל יקרה, הברומטר ההתנהגותי הינו כלי טיפולי בשיטת "מח אחד". כלי זה ניתן למטפלים בשיטה במסגרת לימודיהם ולשימושם כמטפלים. למיטב הבנתי, הברומטר אינו לפרסום לקהל הרחב ואולי זו הסיבה שלא הצלחת למצוא אותו. בכל מקרה, הכתובת היא פורומים שעוסקים בשיטת "מח אחד". בהצלחה וחג שמח, עדי שאנן www.ipechealth.com

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק