שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

22/10/2007 | 22:40 | מאת: דנה

שלום, אני רוצה לקבל המלצה על מטפל שמתמחה בבעיות דכאון, כיצד אוכל לדעת מי מתמחה בזה?

22/10/2007 | 23:49 | מאת: ליאור טל

דנה שלום, צר לי אך מסיבות אתיות איננו נוהגים להמליץ על מטפלים ספציפיים בפורום. בשיטת אייפק ההתייחסות לדכאון היא מערכתית ובשל כך אנו בודקים פרמטרים פיזיולוגיים, סביבתיים, גנטיים וכמובן רגשיים המהווים גורמים ישירים או תומכים בהיווצרות הבעיה. מטפלי אייפק רבים מנוסים בטיפול בדיכאון, ורשימת מטפלים לפי איזורי מגורים תוכלי למצוא באתר: www.ipec.co.il . בהעדר המלצה אישית על מטפל, הדרך הטובה ביותר היא לקרוא את הרזומה של אלו הגרים בקרבתך, לראות אם האוריינטציה והנסיון שלהם הוא גם בתחום הרגשי. להתקשר לאחד או יותר, לשאול שאלות ולהתרשם. בהצלחה ! ליאור טל

23/10/2007 | 09:52 | מאת: דנה

תודה על תשובתך. בכל זאת קשה לי קצת לדמיין איך אפשר בצורה כזו לטפל בדכאון. אתה יכול לתת אולי דוגמא לסוג של טיפול? הבנתי שאתם מאד נגד תרופות. אז מה כן עושים?תודה שוב..

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק