אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

17/09/2007 | 14:47 | מאת: ליאור כהן

למנהלי הפורום שלום רב, ממש לפני 10 דקות שמעתי על שיטת אייפק. איך זה עוזר במקרים של אסטמת העור של תינוקת בת שנתיים וחצי. אני מטפלת באדרמה, כרגע אין לה כלום, אך אני צופה כי אוטוטו בעונת נמעבר זה יתחיל שוב. בתודה, ליאור

18/09/2007 | 21:08 | מאת: ליאור טל

שלום ליאור, אטופיק דרמטיטיס אצל תינוקות וילדים היא מבעיות העור הנפוצות בטיפול במרפאותנו. בשיטת אייפק בעזרת מבחן השרירים ניתן לברר את הגורמים השורשיים לבעיה שיכולים להיות אלרגיות ורגישויות למזון, לחומרים שונים, למזג אוויר וכו' וכן לערב גורמים רגשיים לא מעובדים או לא מובעים (כן, גם אצל תינוקות) . הבדיקה בגיל הזה נעשית בתיווך אחד ההורים. בהתאם לממצאים בפגישת האבחון יוצע התהליך הטיפולי המתאים ביותר. פרטים נוספים וכן רשימת מטפלים, תוכלי למצוא באתר www.ipec.co.il . בריאות שלמה וגמר חתימה טובה, ליאור טל. מטפל בכיר בשיטת אייפק רפואה סינית וקינסיולוגיה.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק