הפסקת תרופות פסיכיטריות

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

18/08/2007 | 21:25 | מאת: שרית

הי, אחי בן 22 סובל מסכיזופרניה וכפייתיות ודיכאון, לוקח לו 5 שעות להתפלל בבוקר, ובכלל יש לו כפייתיות בתפילות ובברכות, הוא לוקח במשך 5 שנים ריספרדל (הוא היה נוהג לקחת מיליגרם אחד והעלו לו את המינון ל2 מיליגרם), הוא לוקח בנוסף רסיטל במשך כחצי שנה. אימי לקחה אותו לרב מקובל ולמרפאה בשיטת IPEC והם אמרו שהוא לא צריך תרופות ואימי הפסיקה לתת לו ריספרדל. זה נורא מפחיד אותי שהיא הפסיקה לו בכזאת פתאומיות ובלי להתייעץ עם פסיכיאטר, אבל היא אומרת שהיא מרגישה שריספרדל לא טוב לו ושהיא חושבת שזה לא התרופה המתאימה ושהוא בדיכאון, ושהמטפלת ראתה שהתרופה לא מתאימה לו והמקובל גם. היא מרגישה מחנק בגרון מזה שהוא לוקח תרופות.

18/08/2007 | 23:21 | מאת: ליאור טל

שלום שרית, הפסקה / הפחתה או החלפה של תרופות היא בסמכות הרופא המטפל בלבד ובמקרה של אחיך, הפסיכיאטר המטפל בו. במקרה של ספק ניתן לבקש חוות דעת שניה, מפסיכיאטר אחר. בברכה, ליאור טל.

30/11/2007 | 21:32 | מאת: רוני

יש אצלנו במשפחה בעיה של דכאון גנטי,ואני אישית מטופל בתרופות נגד דכאון. כבר תקופה ארוכה אני מנסה להפסיק ולא מצליח,האם אפשר לעבור לתרופה על בסיס צמחי?

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק