דום נשימה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

30/04/2007 | 15:03 | מאת: דן

שלום ליאור טל DIP.AC הובחן דום נשימה בדרגה בינונית אני צריך ואפחית 30 ק"ג במקביל הומלץ לי טיפול ב CPAP אתה ציינתה שניתן לבצע אבחון בעזרת מבחן השרירים - הכין מבצעים - האים ניתן לבצע בדיקה זו בקופת חולים . בנוסף הרחבת הלוע / התאמת סד לילה - הכין ניתן לבצע האים זה תחליף ל CPAP -?לא ניראה לי שאוכל לשים מסכה כל לילה. בסיכום שאלתי האים ניתן לרפא את התופעה ללא המסכה בהורדת מישקל הרחבת הלוע / סד לילה תודה דן

30/04/2007 | 22:24 | מאת: ליאור טל

שלום דן, לגבי CPAP /הרחבת לוע וסד לילה אלו שאלות שיש להפנות לרופא המטפל. הפחתת משקל היא פקטור משמעותי בד"כ במקרים אלו. חשוב לבצעה בצורה אחראית ונכונה. שיטת אייפק ומבחן השרירים יוכל לברר אם ישנם גורמים נוספים לאנטומיה ולמשקל הגורמים ומעורבים בתופעה והאם התערבות טיפולית בשיטת אייפק תוכל לסייע במקרה זה. באתר www.ipec.co.il תוכל למצוא רשימת מטפלים לפי אזורי מגורים. שאל את המטפל/ת על נסיונו בבעיות דומות. מאחל לך בריאות שלמה, ליאור טל.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק