רוזציאה ושיזוף.

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

18/04/2007 | 18:36 | מאת: שירן

האם מוצרים קוסמטיים כמו: מייק אפ, קרמי לחות,קרם לניקוי פנים כמו סבוקלם ובמיוחד!!!!! מגבונים או משחות לשיזוף ללא שמש מותרים במקרה של רוזציאה? או שהם מגרים את העור והם במיוחד הגורמים להופעת אדמומיות מפעם לפעם בעור,וגלדים? והאם יש טיפול למחלת העור הזאת בשיטה שלכם?

18/04/2007 | 18:46 | מאת: שירן

והאם החום העז שנפלט מהמחשב הנייד בעת שימוש הוא מסוכן גם מבחינת העור וגם מבחינת בריאות? זה יכול לגרום לסרטן העור? תודה מראש!!!

20/04/2007 | 23:10 | מאת: ליאור טל

שלום שירן, אין ספק שהסובל מרוזציאה מחוייב בזהירות יתר בעת שימוש בתכשירים על העור מפאת רגישותו. שאלות בנושא שימוש בתכשירים קוסמטיים ואחרים על העור במקרה של רוזצאה וכמו כן שאלות לגבי השפעת קרינה על העור תוכלי להפנות לפורומים רפואיים העוסקים ברפואת העור. לגבי שאלתך על יכולת הטיפול בבעיה זו בשיטת אייפק, רוזצאה היא בעיה כרונית בעלת אופי התקפי היכול להיות קשור ברגישות לטמפרטורה, תזונה ,אלרגיות, סטרס נפשי ועוד. ניתן לאתר בשיטת אייפק בעזרת מבחן השרירים את הגורמים לרגישות הבסיסית ולטריגרים השונים ולטפל בהם. מנסיוננו הטיפולי מצאנו פעמים רבות קשר ישיר בין בעיות ונושאים רגשיים מודעים ולא מודעים, לסימפטומים ומחלות המתבטאות בעור. שיטת אייפק כשיטת טיפול אינטגרטיבית והוליסטית מטפלת הן בהיבטים הפיסיים והן בהיבטים הרגשיים של הבעיה. מאחל לך בריאות שלמה, ליאור טל.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק