ראייה כפולה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

31/03/2007 | 09:20 | מאת: אורי

בני בן ה-33 סובל מזה שבועיים מבעיית ראיה כפולה. הרופאים כמעט משוכנעים שהוא סובל ממיניסטנייה גרביס בשריר עין ימין וזאת למרות שבבדיקת הדם לא נמצאו נוגדנים האם לרפואה הסינית יש תשובה לבעיה ? לתשובתך אודה ( ראש תקין CT )

31/03/2007 | 17:18 | מאת: ליאור טל

אורי שלום, פנית בשאלתך לפורום שיטת IPEC ולא לפורום העוסק ברפואה סינית. כדי ללמוד על מהות שיטת טיפול אינטגרטיבית זו השייכת לרפואה המשלימה תוכל לקרוא במאמר "על מהות הפורום" או באתר: www.ipec.co.il אבחון בשיטת IPEC, בעזרת מבחן השרירים יוכל לאתר את הגורמים לחוסר האיזון במערכת הגוף נפש (גנטיים, אנטומיים, פיזיולוגיים, סביבתיים, נסיבתיים, רגשיים ועוד) וסיבת התבטאותם אצל בנך במערכת הראייה, ולהציע את התהליך הטיפולי המתאים. מאחל לך ולבנך רפואה שלמה וחג שמח. ליאור טל.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק