האם קינסיולוגיה ומוח אחד אינו היינו הך?

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

10/09/2005 | 00:08 | מאת: מישהי

טופלתי בקינסיולוגיה שהוא מוח אחד בתרגום. האין זה רק שינוי בטרימינולוגיה?

10/09/2005 | 20:25 | מאת: ליאור טל

שלום רב, מקור המילה קינסיולוגיה הוא במילה קינטיקה - תורת התנועה. הקינסיולוגיה הינה כלי טיפולי המאפשר להגיע למקור של בעיות ומחלות בעזרת השימוש בטכניקה פשוטה של בדיקת שריר. באמצעות הבדיקה יכול המטפל לקבל תשובות, ישירות מהחלקים הלא מודעים בגוף המטופל. הקינסיולוגיה כוללות מספר תחומי טיפול כגון: "מח אחד", קינסיולוגיה חינוכית, ק. יישומית, ק. התפתחותית, ק. מבנית, ק. נוירולוגית, מגע בריאות ועוד. בשיטת IPEC המשלבת ידע וכלים טיפוליים נוספים ויחודיים אנו משתמשים במבחן השרירים ככלי המוביל את ההערכה, האבחון והתהליך הטיפולי. בברכה, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק