דכאון

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

19/02/2007 | 14:31 | מאת: דוד

מה הטפול שאתם מציעים לדכאון?ומה הייחוד/עדיפות שלו בייחס לטפול פסיכולוגי? האם יש אנשים שטופלו ויכולים להמליץ על כך? תודה.

22/02/2007 | 21:43 | מאת: ליאור טל

שלום דוד, בשיטת אייפק ניתן לברר בעזרת מבחן השרירים ובעזרת כלים אבחנתיים יחודיים את מערכת האמונות הפנימית השלילית ו/או הקונפליקטואלית הגורמת להופעת דיכאון ולטפל בה מהשורש. היתרון בשיטה זו הוא היכולת לקבל מידע מהחלקים הלא מודעים בגוף ולייצר שינוי ללא תלות בשיחה ככלי טיפולי. לקבלת המלצות אנא פנה למטפל/ת באזור מגורייך לפי רשימת המטפלים שבאתר מטפלי אייפק: www.ipec.co.il מאחל לך בריאות ושמחה, ליאור טל.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק