בעיות ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

24/01/2007 | 09:38 | מאת: ג.פ.

לפני כ- 5 שנים רזיתי 46 ק"ג שמרתי על המשקל כ-שנתיים ואז חליתי (מעי רגיז) ועליתי כ- 20 ק"ג . מזה כשנה מנסה לרזות ולא מצליחה (נמצאת בקבוצת תמיכה*) האם שיטת IPEC יכולה לעזור?

27/01/2007 | 03:16 | מאת: עדי שאנן

שלום רב, כפי שאת יודעת, ההתמודדות עם האכילה היא קשה מאוד ולפעמים סיזיפית. יתכן שתסמונת המעי הרגיז בה לקית, מקורה במתח הנפשי, שנוצר אצלך סביב נושא המשקל והתזונה. יתכן שמקורה גם בגורמים נפשיים נוספים והיא עלולה אף להיות מורכבת גם מגורמים פיזיים כרגישויות למזון וחוסרים תזונתיים. בשיטת אייפק ניתן לברר את הגורמים לכך ואף לעזור לך לשחרר את העומסים הרגשיים ואת הרגישויות הפיזיות, אם ישנן, ולעזור לך לשמור על משקל רצוי ולחוש בשיפור במערכת העיכול שלך. מטפל/ת באזור מגורייך תוכלי למצוא באתרים הבאים: www.ipecisrael.org www.ipec.co.il מאחל לך בריאות ושמחה, עדי שאנן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק