נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

07/11/2006 | 13:17 | מאת: גלית

שלום רב, האם ניתן לטפל בשיטה זו בנשירת שיער? אני סובלת מזה כבר חודשיים ושימוש בתכשירי שמפו המחזקים את השורשים לא עוזר. אני ממש מודאגת שאם זה ימשיך בקצב הזה זה יראה לעין. אנא תשובתכם.

11/11/2006 | 23:27 | מאת: עדי שאנן

שלום גלית, בעזרת אבחון בשיטת אייפק, ניתן לגלות את הגורמים לנשירת השיער ואז להתוות את דרך הטיפול המתאימה ביותר. לנסיוני, הגורמים לנשירת שיער הם בדרך כלל חוסרים תזונתיים, מצבים רגשיים וחולשות הקשורות באנרגיה של הכבד והכליות (במונחי רפואה סינית). אני מציע לך להקדים ולפנות למטפל/ת אייפק באזור מגורייך ולהתאבחן. תוכלי למצוא מטפלים באתר www.ipec.co.il בהצלחה, עדי שאנן

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק