ספרות בנושא IPEC ושיטות מקבילות

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

02/01/2019 | 20:02 | מאת: דוד

שלום וברכה, רציתי לשאול אילו ספרים מומלצים בתחום ה IPEC והיכן ניתן לרוכשם? (אפשר גם באנגלית) וכן האם יש שיטות מקבילות?

שלום דוד, ראשית, תודה על פנייתך לפורום-טיפול בשיטת אייפק. ובכן לצערי ולמיטב ידיעתי לא פורסמו ספרים על שיטת אייפק. החומר הקיים הינו חומר וכלים מיקצועיים אשר על פיהם לומדים המטפלים- את השיטה. לגבי שיטות אחרות המתבססות על עיקרון המשוב ממערכת השרירים- למשל קינסיולוגיה או מוח אחד, אך אין מקבילות בין השיטות. כל שיטה מתמחית ביכולות שלה ובכלי העבודה שלה וכיוב'. ככל שאתה מעונין ללמוד את השיטה תוכל למצא באתר עמותת מטפלי אייפק בישראל אינפורמציה על כך, כמו גם להתוודע לרשימת המטפלים המוסמכים לטפל בשיטה. אני מאחל לך כל טוב ובריאות מצוינת. אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק