שנה טובה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

19/09/2006 | 12:39 | מאת: ענת

היי ליאור מה נשמע ומה שלומך? רציתי לאחל לך שנה טובה ומוצלחת, עם הרבה כוח והרבה רצון לעזור , כפי שעשית עד כה האם כבר מגיע לכם מזל טוב? (למיטב זכרוני התאריך הצפוי היה בחודש ספטמבר) ממני ענת שדה נהריה נ.ב הפורום באתר אייפק עדיין מוציא הודעת שגיאה של לא פעיל - לידיעתך

19/09/2006 | 22:18 | מאת: ליאור טל

היי ענת, תודה רבה מקרב לב, על כל הברכות, ושנה טובה,מחדשת ובריאה גם לכם. הפורום באתר מטפלי אייפק עובד ושוקק חיים. נסי אולי להכנס אליו ממחשב אחר או שתיצרי איתי קשר בנייד כדי שאלמד על הבעיה ואעדכן אותך. ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק