כלים אנרגטיים מעצבות לשמחה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

15/06/2018 | 08:05 | מאת: רינת

שלום רב. אני כותבת לך עוד פעם מכיוון שאבא שלי במצב גרוע יש לו דמנציה ומאז אני בחרדות איומות שחס ושלום יקרה הנורא מכל. כל בוקר אני קמה עם חרדות שיקרה לאבא משהו וחושבת על זה בלי סוף. הציעו לי כלים אנרגטיים פשוטים וקלים בחיי היום יום כדי להקל על מצבי. אשמח עם אתה מסכים אילו כלים אנרגטיים ממש פשוטים בחיי היום יום אני יכולה לעשות כדי להחזיר את השמחה והחיוניות ולהוציא את הייאוש והחרדה,כמובן עם אתה מסכים ואני מאוד אשמח זה מאוד חשוב לי,אני מאוד מודה לך מקרב לב אתה תעשה מצווה בשבילי מאחלת לך סוף שבוע נעים ושבת נפלאה ושוב תודה

הי רינת ושבת שלום, מאד מצטער לשמוע על מצבו של אביך. אני מאד מבין את מצבך האישי, בשל כך, כפי שתיארת אותו. לצערי הרב אינני מכיר כלים שיודעים לעשות מהפכים מצביים שכאלה. יותר מאשמח להכירם, ככל שיימצאו. למיטב נסיוני והכרתי, מצבים כדוגמת זה שאת מצויה בו, ניתנים על פניו לעזרה ולהקלה, בעזרת גורם טיפולי/ רפואי- חיצוני. ביחד עם זאת יתכן שתוכלי להתענין בשיטת "העבודה" של ביירון קייטי, ואולי לקרוא את הספר שלה- "לאהוב את מה שיש", או כל ספר מתאים אחר- שלה. אני מאחל לאביך בריאות. שאי ברכה רינת ושבת שלום גם לך. אבישי מגל מטפל אייפק- מומחה

16/06/2018 | 13:32 | מאת: רינת

מכל הלב מאחלת לך שבת נפלאה ושבוע נפלא

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק