אגזמה פסוריאסיס אלופסיה למי שחיי במלבורן אוסטרליה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

15/12/2017 | 00:23 | מאת: אופירה

הגעתי לאוסטרליה לפני 17 שנים. מאז אני סובלת משלושת המחלות שציינתי. מה יעילות הגישה למחלות אילו, כמה הצלחה יש ומה הדרך לטיפול אם אינני חיה בארץ.

אופירה שלום תודה רבה על פנייתך לפורום. אנסה לענות לך בתמצית ובקצרה על שלל שאלותייך. ראשית, אפתח ואבהיר כי איננו עוסקים בסטטיסטיקות אלא בטיפול. בהקשר לשלושת המחלות שציינת, כדי לדעת אם מדובר במחוללים רגשיים, או אחרים יש לערוך איבחון ולתת מענה טיפולי, בהתאם. ישנם מטפלים המומחים בטיפול מרחוק ותוכלי לברר זאת באתר עמותת מטפלי אייפק בישראל או בכל אופן אחר, בגוגל, בחיפוש מתאים. אני מאחל לך בריאות מצויינת והחלמה מהירה. אבישי מגל מומחה בטיפול בשיטת אייפק.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק