שאלה לגביי אחוזון גובה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

04/09/2017 | 10:09 | מאת: לימור

האם השיטה עשויה לסייע בבעיות גדילה של ילדים (עיכוב בצמיחה לגובה שלא נובע מחוסר בהורמון גדילה)?

שלום לימור, לבעיות גדילה אצל ילדים תיתכנה סיבות רבות ומגוונות. מכיוון שציינת בפנייתך שהעיכוב אינו נובע מחוסר בהורמון הגדילה, זה מכוון לאפשרויות מצומצמות יותר, על פניו, אך לא בהכרח. למשל, תיאורטית יתכן מצב שההורמון מופרש אך לא ממש פועל ביעילות וכד'. ידוע גם כי ישנם מצבים רגשיים שונים ותבניות / אמונות וכדומה, מודעות או תת מודעות אשר יכולים לגרום בנפרד ו/או במצטבר לעיכובים בקצב המצופה של הגדילה. ככל שתבחרו בכך תוכלו לפנות למטפל אייפק מיומן ומוסמך באזור מגורייכם ולתאם פגישת היכרות עם השיטה ואיבחון ראשוני באמצעות השיטה ולהחליט לגבי ההמשך. כל טוב ובריאות מצויינת. אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק