חלב עץ התאנה

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

07/09/2005 | 22:41 | מאת: סיגל

האם חלב עץ התאנה יעיל לטיפול ביבלות וירליות? והיכן אני יכולה לרכוש אותו? תודה רבה

08/09/2005 | 01:19 | מאת: ליאור טל

שלום סיגל, השאלה קשורה בתחום צמחי המרפא ולא ישירות לשיטת IPEC, עם זאת מצאתי בשבילך התייחסות לנושא בסיפרו של ניסים קריספיל מומחה לטיפול בצמחי מרפא: "ליבלות יבשות: שוברים ענף של תאנה, אוספים את החלב הלבן המטפטף מהשבר, ומורחים אותו על יבלות ועל פצעים מוגלתיים. יש לחזור על הטיפול פעמים-מספר." ראוי לציין כי יש אנשים שאלרגים לחלב-שרף זה. מאחל לך בריאות, ליאור טל

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק