טיפול בסחרחורות

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

11/06/2006 | 10:49 | מאת: שואלת33

שלום רב, בת 33, מזה מס' שנים סובלת מהתקפים חוזרים של סחרחורת, כמעין תחושת שיוט. ערכתי בדיקות רבות (אף אוזן גרון, דם, נוירולוגית, CT ועוד ), ולא נמצא שום דבר נראה לעין. למרות זאת, טופלתי בשיטות שונות, בינהן - טיפול פיזיותרפי ייחודי (בהמלצת רופא א.א.ג), תרופות להפגת חרדה, דיקור סיני ושיטות אלטרנטיביות אחרות. הבעיה עדיין קיימת וחוזרת לסירוגין. האם יש לשיטתכם מה להציע? אשמח לכל התייחסות ! בתודה מראש!

12/06/2006 | 01:27 | מאת: עדי שאנן

שלום לבת ה-33, מאחר שקיבלת תוצאות שליליות בכל האבחונים שעברת, נותר עוד לבדוק האם הסחרחורות אינן תופעה אלרגית. ישנם לא מעט מצבים כאלה. מטפל/ת אייפק יוכל לאבחן ולענות על השאלה הזאת. גם אם יתברר שאין התופעה על רקע אלרגי, יתכן שבאבחון תתקבל תשובה פוזיטיבית לגבי הגורמים לבעיה ודרכי הטיפול המומלצות. מטפל באיזור מגורייך תוכלי למצוא באתר www.ipec.co.il בהצלחה, עדי שאנן

16/03/2008 | 20:13 | מאת: שיר

בת 56, מזה מס' שנים סובלת מהתקפים חוזרים של סחרחורת, כמעין תחושת שיוט. ערכתי בדיקות רבות (אף אוזן גרון, דם, נוירולוגית, CT ועוד ), ולא נמצא שום דבר נראה לעין. למרות זאת, טופלתי בשיטות שונות, בינהן - טיפול פיזיותרפי ייחודי (בהמלצת רופא א.א.ג), תרופות להפגת חרדה, דיקור סיני ושיטות אלטרנטיביות אחרות. הבעיה עדיין קיימת וחוזרת לסירוגין. האם יש לשיטתכם מה להציע? אשמח לכל התייחסות ! בתודה מראש!

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק