ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

08/01/2001 | 09:10 | מאת: אלחאן

שלום אני אלחאן מנצרת שאלתי פעם על ניתוח קיצור קיבה ומישהו בשם דר' רוני ענה לי והפנה אותי לאתר דיבורים כדי לקבל מידע על הטבעות שבאמצעותן נעשה הניתוח. אבל אני נכנסתי לאתר דיבורים ולא ידעתי איך לשאול שאלה. אנא תעזרו לי אני רוצה מידע על סוגי הטבעות האמריקנית והשוודית אני 158ס' ומשקל 103 ק"ג.עדיין לא החלטתי סופית לעשות את הניתוח והדעה הכירורגית עשויה לשנות את רצוני לעשות את הניתוח. 1)האם הניתוח הכירורגי הלאפארוסקופי מהווה סכנת חיים ואם כן כמה אנשים אם ידוע לכם מתו בגלל ניתוח קיצור קיבה שנעשה באמצעות טבעת? 2) האם הימצאות הטבעת בגוף מהווה סכנת סרטן האם מישהו חלה בסרטן בגלל הניתוח? 3) אחרי כמה זמן עלול הניתוח להווה סכנה ובעיות בריאותיות? 4) אם הניתוח גורם לבעיות האם הצאתו מהגוף מסירה את הסכנה או שהסכנה נמשכת לאחרי הוצאתו? אנא תענו על השאלות שאתם יכולים ואם לא אני מבקשת שתבררו בשבילי ע"י הקשרים שלכם עם רופאים אחרים.ותודה רבה.

09/01/2001 | 18:59 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אלחאן כדי לקבל מידע מדויק עליך לפנות לבית חולים ולשאול את הרופא המקבל אותך את כל לבטיך. בעקרון זהו ניתוח המבוצע בחולים השוקלים מעל המקובל בהתאם לגובהם. ובריאים בנפשם. אין סיכון של סרטן, ויש תמותה של חולים כמו בכל ניתוח קיבה מסיבוכים של לב או ראות. בקש הפניה לבית חולים באזור מגוריך היכן שמבצעים ניתוחים מסוג זה ותוכל לשמוע יותר. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה