בקע טבורי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/12/2000 | 14:52 | מאת: דיויד

קיים אצלי בקע טבורי, האם יכולה להיגרם עצירות כתוצאה מכך (דחיפת מה שבולט פנימה). לאחרונה לאחר גילוי בבדיקת דם של רמות סוכר גבהות של glucose כ-155 שניתי במידה קיצונית את הדיאטה שלי דבר שגרם מלבד ירידה ברמת ה glucose ל- 124 (תוך שבוע) להרגשה תמידית של רעב (הבטן מקרקרת וכו,) גם לכניסת הבליטה בבקע הטבורי פנימה לעומת העבר. האם זה יכול לגרום לתופעה של עצירות (יציאה של גזים קיימת) או שזה נובע משינוי הדיאטה. (לצערי גם ניתוח הבקע נדחה מספר פעמים בגלל הפרעות קצבת וגם המצב בעבודה לא מאפשר העדרות רבה)

15/12/2000 | 17:03 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דויד בקע בטבור הוא אזור של חולשה בדופן בטן קרא על כך במאמר באתר שלנו http://doctors.co.il/surgery/article/237/ בכל מצב של עליה בלחץ בתוך הבטן ידחוף את הבקע להתבלט וההפך כך מה שאתה מתאר אופיני לבקע. מציע כי תפנה לניתוח ותסיים את הפרשה. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה