שבר בסטרנום

דיון מתוך פורום  כירורגיה

05/12/2000 | 11:36 | מאת: נריה

שלום! עברתי תאונת דרכים , ויש לי שבר בסטרנום. רציתי לשאול מה ההשלכות של מצב זה, האם זה מתאחה לחלוטין לבד או שיש צורך בטיפול תרופתי או אחר. כמו כן כמה זמן לוקח לשבר להתאחות בדרך כלל והאם התפקוד חוזר להיות כמו לפני התאונה. בנוסף האם יש צורך בתזונה מיוחדת או טיפול פיזיוטרפי כלשהו. בתודה מראש

05/12/2000 | 18:01 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום נריה, לרוב שבר ללא תזוזה מתרפא היטב ללא בעיה זה רק לוקח זמן רב. אם אין עוות בצורת העצם אין תופעות לוואי, התרופות הן נגד כאבים בלבד דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה