בקע טבורי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/11/2000 | 10:53 | מאת: דיויד

אני צריך לעבור ניתוח בקע טבורי באמצע דצמבר. בשרון בפ"ת כרורגיה א'. האם קיימת שיטה פחות פולשנית לאיחוי הדבר. ואם כן היכן עושים זאת. האם ביוכולתכם להמליץ על רופא טוב בתחום הזה.

27/11/2000 | 18:48 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דוד אין שיטה אחרת לתקן פגם בדופן הבטן אלא בניתוח. ישנן שיטות ניתוחיות שונות כולל לפרוסקופיה. תוכל להתיעץ עם המנתח לפני ביצוע הניתוח בהצלחה דר' ויזר

30/11/2000 | 16:38 | מאת: דיויד

האם יש סיכון לעבור ניתוח כזה כאשר כרגע רמת הסוכר וטריגליצרידים גבוה וכן ישנה בעיות של הפרעות קצב שכרגע הם מרובות (בברור מקיף שערכו לי במכון הלב נאמר לי שאין צורך שאדאג בגשר לזה)

30/11/2000 | 16:54 | מאת: דיויד

האם תוך שבוע מביצוע ניתוח בקע טבורי ניתן לחזור לעבודה (אני עובד בכתיבת תוכנה, אבל דרושה נהיגה ברכב כדי להגיעה למקום העבודה)

מנהל פורום כירורגיה