הזעה בכפות הידים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/11/2000 | 12:20 | מאת: רות ארז

ביתי בת 22 שנה מאד מזיעה בכפות ידיה בעקר בזמן כתיבה. הדבר מפריע מאד לנהול חיים תקינים. אבקש לדעת איזה אפשרויות טיפול או ניתוח ישנם . היכן מבצעים ,ןכיצד אפשר לקבלם. אנחנו חברי קופת חולים מכבי. בתודה רות ארז

25/11/2000 | 17:55 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רות, הפתרון הניתוחי לבעיתך הוא פשוט יחסית, הניתוח לבעית הזעת יתר בידיים נקרא סימפטקטומיה, ניתן לבצעו בכל בית חולים, הוא מבוצע כיום דרך סיב אופטי המוחדר לבית החזה ומנתקים את העצב המוביל לכפות ידיים. הסיכונים בניתוח אינם גדולים אך דרוש כירורג מיומן בנושא. נסי לאתר בספר הרופאים באזור מגוריך כירורג העוסק בכך והוא ידריך אותך בהמשך זיכרי כי לאחר ניתוח יכולה להופיע הזעה בחלקי גוף אחרים . דר' ויזר

25/11/2000 | 23:04 | מאת: קינייסולוגית

לרות לפני ניתוח נסי לעבור טיפול קינייסולוגי. טיפול המאבחן את הגורם להזעה ומנטרל אותו. טיפול ללא תרופות. יכול להעביר את ההזעה לגמרי.

26/11/2000 | 12:54 | מאת: רות ארז

לקינסולוגית שלום. אבקש לדעת היכן אפשר לקבל טיפול זה . מהו טיפול קינסולוגי ? והאם קופות החולים נותנים אותו במסגרת חוק בריאות?

26/11/2000 | 12:56 | מאת: רות ארז

לקינסולוגית שלום. אבקש לדעת היכן אפשר לקבל טיפול זה . מהו טיפול קינסולוגי ? והאם קופות החולים נותנים אותו במסגרת חוק בריאות? בתודה רות ארז

מנהל פורום כירורגיה