טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

23/11/2000 | 10:54 | מאת: טליה

שלום שמי טליה אני בת 29.5 מזה כמה שנים לפרקים אני סובלת מבעיה של כאב בזמן יציאות ולפעמים אף דמם קל. התופעה החלה לאחר דיאטה ממושכת בעזרת כדורים מזרזי חילוף חומרים. אני משתדלת לטפל בבעיה בעזרת אכילה של סיבים תזונתיים ושתיה של מיים במקרים כואבים יותר אני משתמשת במשחה ופטיליות שנקראות פרקטוגליבונל או פרפרישיין h התופעה חמורה במיוחד עכשיו כשאני נמצאת בהריון חודש 4 ן16 חודש לאחר לידה שבעקבותה הוחמרה הבעיה. שאלתי אם כן היא מה ניתן לעשות עכשיו בזמן ההריון להקל על הבעיה? ואיך מתבצעת הבדיקה ע"י רופא באופן פיזי דבר שמטריד אותי מאוד.

23/11/2000 | 18:40 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום טליה, אנו נוטים שלא לטפל באופן דרסטי בעת הריון, חבל שלא פנית לפני הריון נוכחי ... באופן עקרוני כל מה שאת עושה ומועיל להקלת הכאבים והאי נוחות טוב. ממליץ כי תפני לכירורג עם תום ההריון לבצע ברור וטיפול יסודי בבעיה. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה