מין אנאלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

20/07/2000 | 04:01 | מאת: ירון

האם טמונות סכנות שאינן קשורות במחלות מין , כאשר מבצעים מין אנאלי לאורך תקופה ובנוסף באלו אמצעי זהירות אני צריך לנקוט כדי לצמצם את הפגיעה אם היא קיימת?

20/07/2000 | 11:50 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום ירון מין אנאלי פרט לסכנות של מחלות ויראליות מכל הסוגים, יכול לפגוע מכנית בשרירי הספינקטר ולגרום להפרעה בשליטה על הסוגרים. יש להזהר ולנהוג בעדינות... כמובן שהחדרת חפצים דרך פי הטבעת ופציעה של המעיים עלולה להביא לניתוח חרום. גם זה תואר בספרות הרפואית. ראה ידיעה חדשותית שפורסמה באתר שלנו הנושא סרטן האנוס בברכה דר. ויזר

מנהל פורום כירורגיה