בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/07/2000 | 16:57 | מאת: אלמוני

בני בן 26 והוא סובל כבר שנים מבקע מפשעתי. בגיל 15 בבדיקה שגרתית אצל הרופא לפתע נפלט לו זרע מול עיני הרופא ומאז הוא מסרב להבדק אצל רופא מפחד שמקרה זה יחזור שנית. האם הרופאים נתקלים בתופעה זו? איך עליי לשכנעו לעבור ניתוח[השבר ממש גדול בגודל של תפוח] האם חגורת שבר מומלצת במקרה של שבר גדול? האם קיים קשר בין שבר לוריקוצלה? האם חגורת שבר יכולה לפגוע באיכות הזרע?

19/07/2000 | 19:15 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום אלמוני בקע כפי שאתה מתאר אצל אדם צעיר דורש ניתוח! חגורת שבר אנו נותנים לאנשים מבוגרים או עם מחלות קשות אשר אינם יכולים לעמוד בניתוח. תנסה לשכנע את בינך כי אין כל חשש בבדיקה והדבר שקורה לו אינו גורם לכל בושה ראיתי בבדיקת חולים דברים יותר גרועים ומאז המאורע של בינך הוא התבגר ולמד לשלוט על הנושא. בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה