רוזציאה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

31/10/2000 | 07:14 | מאת: דפנה

ד"ר וויזר שלום, שאלתי לגבי הנושא המצוין בצאט אתמול והופניתי להציג את שאלתי כאן. אני בת 22 סובלת מרוזציאה - הרחבת כלי דם למעלה משנה,המתבטאת בהסמקה תכופה באיזור הפנים,העלית את האפשרות של ניתוח להסמקה למה הכוונה? בנוסף הוצע לי גישות טיפול שונות כמו שימוש בראקוטן או לייזר ואף נאמר לי שבעיה זו יכולה לעבור מאליה האמנם? בנוסף עליי לציין שאובחן אצלי מבנה של שחלות פוליצטיות,אך נאמר לי שאין קשר בין הדברים (הפרופיל ההורמונלי תקין לגמרי). להתייחסותך לבעיה ולשאלותיי אודה.

31/10/2000 | 18:17 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דפנה, שמח להפגש שוב, כנראה שלא הבנת נכון אנני מכיר ניתוח לבעיתך. נראה לי כי תוכלי להתענין בנושא בפורום עור או אצל כירורגיה פלסטית. צר לי דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה